Toskánsko, výhľady za milión

Toskánsko si každý zamiluje, nepoznám niekoho kto by tam bol a nechcel by sa vrátiť. Cieľom našej tretej cesty do Toskánska bolo spoznávanie jej krajiny a vychutnávania si výhľadov na ňu.

Výhľad z terasy v izbe v agroturistickej farme Pianirossi

Naša cesta sa začala v Toskánsku na letisku Pisa, kam sme prileteli, ako ste sa mohli predošlom článku s názvom Toskánsko, ako a kam sme sa vybrali cestovať, dočítať.

Residence il Paradiso

Po požičaní auta na letisku sme sa vybrali na naše prvé ubytovanie. Keďže sme mali podvečerný let o 18tej, na ubytovanie sme sa dostali až po 22. Zámerne som sa snažila vybrať ubytovanie, ktoré by nebolo ďaleko od letiska, relatívne blízko k moru a aby nás tento krátky pobyt na jednu noc nevyšiel veľa financií. Residence il Paradiso, cesta z letiska nám trvala 40 min.

Ako to vyzerá v Residence il Paradiso

Ubytovanie bolo veľmi účelné a čisté. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi, malé vilky usadené v borovicovom parku, s bazénom extra pre deti, s barom a reštauráciou pri bazéne. Náš apartmán bol na poschodí s veľkou terasou. Areál disponuje s malým detským ihriskom. Ideálne východiskové miesto na objavovanie Toskánska, jedna noc, pre celú našu rodinu, nás vyšla na 60 Euro s raňajkami a turistickou taxou.

Západ slnka v záhrade La Solaila

Ďalšou našou zastávkou bolo ubytovanie La Solaila. Ubytovanie La Solaila sa nachádza priamo v krajine, kde naokolo nič nie je. Toto ubytovanie má obrovské čaro, krásny bazén, spa, reštauráciu. Jedna noc nás stála 130,- pre celú rodinu  s polpenziou a využitím wellness. Dostali sme poschodový, priestranný apartmán s dvoma kúpeľňami a tromi spálňami. Každý apartmán má svoje posedenie vonku, kde si môžete vychutnávať výhľady na túto krásnu krajinu.

Vonkajší bazén v La Solaila

Ďalšou našou zastávkou, už teraz moje srdcové miesto, bola agroturistická farma Società Agricola Pianirossi, na tomto krásnom mieste sme strávili 3 noci.

Ubytovanie má bazén, veľa krásnych trávnatých plôch, kde si môžete zahrať bedminton, alebo futbal s deťmi.

Bazén v Pianirossi

Ubytovanie má hlavne veľké čaro, že disponuje len s 9 izbami, takže žiadna mäsová tlačenica sa nekoná.

Agroturistická farma Pianirossi

Ráno vás zobudia vtáčikovia, alebo farmár s traktorom, inak nič iné nehrozí, lebo široko ďaleko sa nič nenachádza.

Obývačka v izbe Pianirossi

Ak teda chcete stráviť nerušené chvíle s rodinou, ochutnať neskutočnú gastronómiu z lokálnych produktov, toto miesto je pre ako stvorené.

Tiramisu, alebo Millefoglie s chantilly polevou? Najlepšie oboje 🙂

Farmár, ktorý vlastní usadlosť je predovšetkým vinár, takže o smäde tiež neostanete. To, že víno vyrába z viniča, ktorý rastie všade na okolo asi veľmi vysvetľovať nemusím.

Ochutnávka vína 🙂

V ubytovaní sme mali zabezpečené raňajky, 4 chodové večere a dohodli sme sa i na obede. Za tri noci sme zaplatili s polpenziou 300 Euro pre celú rodinu. Všetci sú veľmi milí a ochotní vám váš pobyt spríjemniť v každom smere.

Pianirossi

Oddýchnutí, plní energie sme sa vydali na naše posledné miesto, ktoré sme si vybrali bezprostredne v blízkosti mora, v mestečku Castiglioncello. Residence Mietta, je dobrým kompromisom, pre toho koho lákajú typické toskánske mestečká a zároveň blízkosť mora.

Ubytovanie má výborné vybavenie pre deti, detské ihrisko a detský bazén sú samozrejmosťou. Apartmány na prízemí majú i svoju záhradku. V celom areáli sa na viacerých miestach dá grilovať. Za 5 nocí sme v tomto ubytovaní zaplatili 450 Euro za celú rodinu.

Bazén v Residence Mietta

My sme si našu cestu zámerne vybrali tak, aby sme predovšetkým zažili krásne výhľady, ničím nerušený relax a zároveň deťom dopriali kopec zábavy. Musím sa priznať, že hocikedy by som sa vrátila a zažila sa hovorí Dolce Vita. Počas našej cesty sme zažili a videli veľa miest, ak vás zaujíma aké, alebo by ste sa radi inšpirovali prečítajte si ďalší článok s názvom Toskánsko, nikdy ma neomrzíš 🙂

9 komentárov k “Toskánsko, výhľady za milión”

  1. Spätné upozornenie: ยิง sms
  2. Spätné upozornenie: รับทำวิจัย
  3. Spätné upozornenie: go to this website
  4. Spätné upozornenie: naakte tiet
  5. Spätné upozornenie: nagaway สล็อต
  6. Spätné upozornenie: ks quik
  7. Spätné upozornenie: ozempic face solution

Komentáre sú zakázané.